Menü » Üzleti lehetőség » Hálózatépítés
 

Hálózatépítés

 

Moksa Csepp hálózatépítés (továbbajánlás)

 

 

A Moksa ajánlói rendszerhez csatlakozóknak lehetőségük van a hálózatépítésre, így arra is, hogy a hálózatukba regisztrált új fogyasztók és ajánlók vásárlását követően jutalékra tegyen szert, mely akár jövedelemként, számla ellenében is hozzáférhető, de lehetőség van az összegyűlt jutalékot – részben vagy egészben – termékvásárlásra fordítani, így még kedvezőbben juthat hozzá a Moksa Csepphez.

 

A regisztrált ajánlók az értékesítő céggel szerződésben állnak, a Moksa Cseppet a saját fogyasztáson túl ajánlják családon-, baráti-, és ismeretségi körön belül. Az ajánlás mellett akár független termékforgalmazóvá is válnak.  Az értékesítés független Moksa ajánlókból és / vagy forgalmazókból álló, többszintű érdekeltségi viszonyok alapján épülő hálózat végzi, mely a terméket web-áruházas (e-kereskedelem) értékesítésen keresztül, vagy közvetlenül, direkt módon juttatja el a fogyasztókhoz.

 

A sikeres ajánlás és hálózatépítés fontos eleme kell legyen, hogy az ajánló maga is Moksa Csepp fogyasztó, így hatékonyan, saját tapasztalatai alapján tudja ajánlani a terméket, így aktív részes lehet az értékesítésnek.

 

Az ajánló az értékesítés során a cég által meghatározott módon és mértékben kedvezményben, jutalékban részesül. A jutalékot minden ajánló a maga által létrehozott csoport, illetve annak vásárlása után kapja. A jutalék felosztás a jutaléktáblázatban meghatározottak szerint történik.

 

Válassza a Moksa Cseppet!

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2019.04 »
VaHeKeSzCsPeSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
További események »
Ajánlja oldalunkat ismerősének Elküld
Ez a weboldal nem a Móksha Gyógyír Zrt. hivatalos oldala. Viszonteladó: Szabó Ilona - Szi Akadémia
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.